Ljubavni citat za momka. Ljubavni Stihovi Za Njega 2019-12-16

Najlepši ljubavni citati

Ljubavni citat za momka

Prijateljstvo živi od rente, ljubav traži kapital - Aristotel. Jer šta ima ljepše od ljubavne priče koja se sretno završava? Kad nacrtaš srce i unutra upišeš vasa dva imena. Voljena osoba nije pokazala dovoljno inicijative u odnosu. Cvjeta ruza usred zita, ljubim onu koja cita, ljubi i ti onog tko salje, pa nek ruza cvjeta i dalje!!! Dok gledam u zvjezdano nebo shvatih da najsjajnija zvijezda i nije tako daleko. Ko je, ako je zaljubljen, siromašan? I bez obzira na to šta će se u budućnosti dogoditi, svaki dan proveden sa tobom za mene je najbolji dan u životu. Bori se za srecu, za ono zelis.

Next

Ljubavni stihovi za njega

Ljubavni citat za momka

U takve poruke, sasvim sigurno spada i ova: Ja volim najviše tri stvari: sunce, mesec i tebe. Ako te gnjavim zovi 92, ako te prestrasim zovi 93, ako te povrijedim zovi 94, a ako me zelis nazovi moj broj 17. Ako vole, podrediće se partneru i zbog veze se odreći želja i ciljeva. Ako postoji sjaj on je u tvojim ocima, ako postoji radost to je susret sa tobom, ako postoji tuga to je zivot bez tebe, ako je itko voljen to si ti! I onda će znati da je jedina koju sam ikad voleo. Za većinu ljudi danas, pojam ljubavi podrazumeva da vas neko voli, a ne da ste vi sposobni voleti - Erich From 39.

Next

Ljubavne poruke za devojku, dečka (Najlepši ljubavni SMS stihovi)

Ljubavni citat za momka

Sretnete nekog, zaljubite se i to je to. Ali ne shvataju da ih je Bog stvorio da jedno drugo učine kompletnim — Fjodor Dostojevski. Ne znam ustvari ni šta smo. Ono sto mnogo ti znaci, nemoj dijeliti. Ljubav i kašalj se ne mogu sakriti - Džordž Herbert. Ne možeš je videti, ali je možeš osetiti.

Next

Ljubavne poruke za devojku, dečka (Najlepši ljubavni SMS stihovi)

Ljubavni citat za momka

” — „Kukavica je nesposobna da oseti ljubav - to je osobina hrabrih. Sve što je bilo začas se pokri velom ćutnje. Ljubav ne gleda očima, već umom, i zato je krilati Kupidon naslikan slep - Vilijam Šekspir. Iz ociju suze kaplju, usne tvoje ime sapcu, a srce boli stoga sto te ludo voli! U ljubavi nema sive boje. Uzalud je tužiti nekoga ako nemaš svedoka! Ako me moraš voleti, neka to ne bude ni zbog čega drugog nego zbog same ljubavi - Elizabeth Barrett Browning. Ako si daleko nista ne smeta, vjecna ljubav ostaje i da si nakraj svijeta. Mnogo je vrsta ljubavnih romana, a najpoznatija su nam džepna izdanja koja možemo pročitati za jedan vikend.

Next

Ljubavne poruke za momka

Ljubavni citat za momka

” — Piter Šafer „Ljubav odoleva vremenu koje sve otima. Ako je grijeh to, Bog nek oprosti srcu koje je cijelog zivota cekalo nekoga kao sto si ti. Znam da sam okrutna, al' od najboljeg sam učila. Bez tebe noć je duga u tebi sam našla i dečka i druga i sunca sjaj i nebeski beskraj i miris cveta i slobodu ptičijeg leta Srećan ti rodjendan! Sve ono najčistije što u srcu čuvam, što nisam hteo ni sa kim da delim, čuvao sam dugo dok te nisam sreo, volim te srećo svojim bićem celim. Žena sanja o kompletnom muškarcu. Eh da imam zlatan noz, da rasijecem srce svoje, sa svakom bi kapi krvi, napisala ime tvoje. Zaslužujete iskrenu ljubav, a doživećete je tek kad se pozabavite osobom koju vidite kada pogledate u ogledalo.

Next

Najlepši ljubavni citati

Ljubavni citat za momka

Nije to bila kisa, nego nebo je plakalo sto je andjela izgubilo. I nemoj slučajno da kažeš da sam te zaboravio i da mi muškarci zaboravljamo lakše i pre od žena. Trajna ljubav slična je grejpfrutu: sočna je, ali pomalo gorči - Kejtlin Metjuz. Ljubav između vas i voljene osobe cveta. Usput, zastanem i sjetim se da te onako još uvijek čekam. Doci cu ti nocas u san, na obraz cu ti stavit dlan, njezno cu te milovati po licu, necu pustiti suzu izdajicu, poljubit cu te u snene oci i tiho nestati u noci 50. Sve sakri plavi san svojim krilom i nesta svega osim slutnje.

Next

LJUBAVNI OBRAČUN USRED SARAJEVA: Devojka pucala u momka, hitno prevezen u bolnicu

Ljubavni citat za momka

Loši kolegijalni odnosu vas na neki način frustriraju. Čitavo čovečanstvo i zemlja pod njim održavaju se pre svega zahvaljujući onim malobrojnim ljudima koji su u stanju da vole - Vladeta Jerotić. Poznala sam te u zvonak dan dan pijan,svez i mek. Sreća da ništa nisam poželeo! Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti. Onda te je moja duša ugledala i rekla: ''A, tu si. Cuvaj me u malom kutku svog srca! Dva poslednja daha ja bih tebi dala, jednim da te poljubim, drugim da ti kažem volim te i hvala.

Next

Citati,slike,statusi (@Citati1) — 88 answers, 353 likes

Ljubavni citat za momka

Mislila sam na tebe danas, ali to nije ništa novo! I imam sve u zivotu, sto se kupiti moze, jedino ti nisi tu, ali te cuvam ispod koze! Ljubav se privlači tiho, a dolazi bučno - Kejtlin Metjuz. Želite da privučete pravu ljubav ili da poboljšate vezu u kojoj ste? Mnogi su općepoznati i stereotipni, gotovo uvijek dosadni i rutinski: svega ih je nekoliko originalno, kreativno i neponovljivo. ” — Mahatma Gandi „Kad smo zaljubljeni, onda oni koje volimo rastu u našim očima. Bikovi su zavodljivi i senzualni, ali za razliku od Vage, kojoj je Venera podarila koketnu i zaigranu. Kad bih imala snage ove zime blage tvoje reči pisati po snegu tvoje ime vikati po bregu želim da čuje ceo svet kako je život lep Srećan rodjendan! Kad samo pomislim kroz šta smo prošli, neka čudna snaga zapljusne moje telo. Zato je vreme da se motivišemo, pokrenemo i budemo nežni pre svega prema sebi, a onda i prema drugima.

Next

LJUBAVNI STIHOVI

Ljubavni citat za momka

Ako ste izgubili inspiraciju a zelite lepu poruku za krštenje, slavu, 18 rođendan, ili bilo koju priliku na našem sajtu ćete naći sve šta vam je potrebno. Ili poveruj jednog dana kako mi dusa smeta da imam duse, kako mi srce smeta da te volim celim srca toplim dnom. Dapace, siguran sam da je upravo uz mobitel. Tako je oduvek bilo, i zauvek će tako biti. I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim ni mene da vide. Prođe onako dugo da te i ne vidim. Znam jednog dripca koji misli na tebe i kad su kazaljke potpuno raštrkane.

Next

Ljubavni stihovi za njega

Ljubavni citat za momka

Mislim da sam se zaljubila u tebe! Pomisli kako sam ja stkana od nadopunjavanja zivota snom. Što je više skrivate, toliko je i otkrivate. Ljubav je zlatni lanac koji spaja naša srca. Rođeni u znaku Device imaju vrlo aktivan um i veoma su su pedantni. Ako, pak, želite da čitate sve objavljene sadržaje na sajtu, možete se ispod na odredjeni vremenski period i imati pristup stotinama zanimljivih ljubavnih priča.

Next